Az egyedi termékek megkülönböztetnek másoktól! Miért ne lehetne a Te fülhallgatód is egyedi?

Nem csak cégeknek van lehetőségük van arra, hogy különleges és figyelemre méltó eszközöket, kiegészítőket adjanak munkavállalóiknak, hanem Neked is lehet egyedi fülesed.

Ha céged hasznos és modern eszközt szeretne adni a munkavállalóinak, akár egy vezeték nélküli fülhallgató is tökéletes választás lehet.

Nemcsak a munka közben leszel elérhető, hanem diszkrétté is teszi a hívást, hiszen a fülesben csak te hallod a beszélgető partneredet.

Futás vagy edzés közben, mikor nem tetszik az edzőtermi zene, csak tedd az egyedileg logózott fülest a füledbe és csavard fel a hangerőt!

De bármilyen más sportolás közben, zene vagy podcast hallgatásakor mindig feldobja a napod a vezeték nélküli fülhallgatód és egyedi logóval ellátott fülhallgatóinkkal saját egyedi vagy a vállalati stílust is képviselheted.

Miért válasszuk a vezeték nélküli fülhallgatókat?

  • Kényelem és mobilitás: A vezeték nélküli fülhallgatók lehetővé teszik, hogy bárhol és bármikor élvezhesse a kedvenc zenéit vagy podcastjeit anélkül, hogy zavaró kábelekkel kellene bajlódnia.
  • Kiváló hangminőség: A modern vezeték nélküli fülhallgatók kiváló hangzást biztosítanak, így a zenehallgatás valódi élménnyé válik.
  • Praktikusság: Az újratölthető akkumulátoroknak köszönhetően hosszú órákon át élvezhetjük a zenét anélkül, hogy aggódnánk a lemerülés miatt.
  • Céglogóval egyedivé tehetők: A fülhallgatókra helyezett céglogóval az ajándék személyre szabott és vállalati identitást is tükröz.

A következő vezeték nélküli fülhallgatót ajánljuk: Fejlesztett I12

A következő vezeték nélküli fülhallgatót ajánljuk: Lenovo LP1 PRO

A következő vezeték nélküli fülhallgatót ajánljuk: Lenovo LP11

Podbolt_logozott_lenovo

Hogyan rendelhetjük meg cégünk logójával ellátott fülhallgatókat?

  1. Válasszuk ki a fülhallgató modellt: Létezik számos vezeték nélküli fülhallgató típus különböző árkategóriákban és funkciókkal. Válasszuk ki azt, amelyik legjobban illik a céges költségvetéshez és a kollégák igényeihez.
  2. Alkalmazzuk a céglogót: A fülhallgatókra helyezhető logókat kiváló minőségű nyomtatással vagy gravírozással lehet felvinni.
  3. Egyedi csomagolás: Adjunk hozzá egy különleges ajándékcsomagolást, amely tovább fokozza az ajándék értékét.

 

Amennyiben szeretnéd a cég logóját rátenni valamelyik termékünkre, vagy tovább szeretnéd értékesíteni vagy csak hasznos eszközként adni a szolgáltatásodhoz a logózott termékeket keress bennünket az alábbi elérhetőségek bármelyikén.

Egyedi logózott vezeték nélküli fülhallgató a legjobb kiegészítő  minden alkalomra!

Írj nekünk nyugodtan vagy hívj bennünket és egyeztetést követően elkészítjük részedre a célnak legmegfelelőbb ajánlatot! 

Email kapcsolat: info@podbolt.hu
Telefon:              +36 70 158 56 58